Du er her: Forsiden / Program printericon a a a

Program 2017

Tirsdag 7. mars - Årsmøte Kl. 19.00  på Follo Museum
Etter årsmøtet vil Knut Michelsen fra Ås, medlem i Hamsun-selskapet og filolog med hovedfagsavhandling om Knut Hamsun, dele en spennende teori med oss om at Hamsuns berømte kjærlighetsroman ”Victoria”(1898) utspiller seg i området Froen Bruk og møllene i Årungselva.

Tirsdag 25. april - Arkeolog Axel Mjærum, fra Kulturhistorisk Museum UIO, ledet utgravingene i Havsjødalen og langs Rørmyrsletta til Tussekrysset. Han forteller om området – et møtepunkt i steinalderen – og om tidevann, en steinalderhytte og nøstvedttiden i Frogn.

Torsdag 25. mai kl.11.00 - Kristi H.f.sdag - Friluftsgudstjeneste ved minnesmerket etter fangetransportskipet Donau i Skiphelle. Etter gudstjenesten tar vi en rusletur opp til bygdeborgen på Øirud. Det er merket sti helt fra Skiphelle. Det er også greit å kjøre bil til Øirudområdet hvis det blir for langt å gå.

Søndag 28. mai - Festningsmarsjen Oscarsborg 2017  - Frogn Historielag er medarbeidere
Informasjon på denne webadressen: http://www.festningsmarsjen.no/

Lørdag 10. juni kl. 13.00 - Vi møtes på Thoresens gartneri i Havsjødalen. Tor Thoresen vil ta oss med i ”sitt rike”.

Kulturminnedagene 10 - 17. september -  markeres av museer og historielag i hele landet.

Vi vil også annonsere i Akershus Amtstidende og i Østlandets Blad i Hva skjer,
og i Frogn kommunes kulturkalender på nett.

Publisert 18.01.2016
(sist oppdatert 11.05.2017)